آخرین بروندادهای علمی پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت ارائه شد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در این برنامه که باهدف انتقال دانش روز به کارشناسان و ارتقای امنیت غذایی منطقه و در قالب طرح محققان معین انجام شد غلامعلی هلاکو، محقق بخش تحقیقات علوم دامی این مرکز، به بررسی راهکارهای علمی برای تولید پایدار علوفه و افزایش تولید شیر و گوشت پرداخت.
هلاکو ابتدا با اشاره به اهمیت تولید و مصرف شیر و گوشت در سلامت انسان و نقش ترکیبات مفید آنها مانند CLA و لاکتوفرین و… در پیشگیری از بیماریهای دیابت، چاقی، سرطان و… مواردی را در تولید پایدار علوفه تشریح کرد. سپس، با معرفی گیاهانی چون تریتیکاله، ماشک، نخود، شبدر و جو به عنوان علوفههای پاییزه و سورگوم و ارزن به عنوان علوفههای تابستانه، بر توسعه کشت آنها و استفاده از کشت مخلوط تأکید کرد.
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان GANRRC