دومین جلسه کمیته کنترل کمی و کیفی خوراک دام سال ۱۴۰۴ با حضور اعضای جلسه برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان در این جلسه که در قالب کارگروه استانی بوده و بهصورت دورهای در هر فصل با هدف نظارت و اهمیت بر کیفیت تولید کنسانتره تولیدی. نحوه نظارت بر تولید کنسانتره. تولید بر اساس استاندارد تأیید شده برگزار میشود و در کمیته استانی. تعیین فرمول جیره مناسب دامداران استان انجام میشود و این مهم با حضور عطارچی معاون بهبود تولیدات دامی، غلامعلی هلاکو محقق بخش تحقیقات علوم دامی این مرکز، و نمایندگان سازمان نظام مهندسی، اداره کل استاندارد، تعاونی کارخانجات خوراک دام و طیور استان، اداره کل دامپزشکی، اتحادیه گاوداران و اسبداران، اتحادیه دامداران، اداره کل تعزیرات حکومتی، معاونت توسعه بازرگانی و کارشناسان امور دام، برگزار میشود و در این جلسات نظرات کارشناسی دامداران استان در صورت هرگونه مورد و مشکل در کنسانتره تولیدی مورد بررسی قرار میگیرد.
در این نشست، نظارت مستمر توسط کارگروههای ستادی و شهرستانی جهت تولید با کیفیت انواع خوراک آماده دام با کمیت مناسب در دستور کار جلسه قرار گرفت و مقرر شد بازرسیهای میدانی مؤثر از محل دامداریها، تشکلها و کارخانجات صورت پذیرد.
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان GANRRC