محقق مرکز گلستان در کارگاه ملی تغذیه بهینه گندم / ارجحیت مصرف سرک پتاسیم در مراحل حساس رشد گندم

مریم غزایی یان، محقق بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، در کارگاه ملی بررسی نتایج پروژه‌های تغذیه بهینه گندم در شرایط مشارکتی و پزشک خاک، ارجحیت مصرف سرک پتاسیم در مراحل حساس رشد گندم، را بیان کرد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، غزایی یان، در همایش مدیریت تغذیه گندم، با تشریح نتایج اجرای طرح مدیریت بهینه مصرف پتاسیم در زراعت گندم آبی و دیم، گفت: اثر بخشی مصرف کود پتاسم به فرم کلرید پتاسیم نسبت به سولفات پتاسیم، در هر دو شرایط دیم و آبی، در مزارع بدون محدودیت شوری، بیشتر بوده است.
محقق بخش تحقیقات خاک و آب همچنین در ادامه گفت: مصرف سرک پتاسیم در مراحل حساس رشد گندم (پنجه‌زنی و ساقه‌دهی) نسبت به کاربرد یکباره آن در ابتدای کشت ارجحیت داشته و قابل‌توصیه است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.