ارائه توصیه‌های تغذیه‌ای برای محصولات پاییزه به همت محقق مرکز تحقیقات و آموزش گلستان

مریم سبطی، محقق بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، در جریان حضور در مرکز خدمات کمالان شهرستان فاضل‌آباد، بر ضرورت اتخاذ رویکردهای نوین برای محصولات پاییزه، تأکید کرد.
به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، سبطی در این برنامه که با حضور کارشناسان و کشاورزان منطقه و با هدف ارتقای دانش فنی کشاورزان و به‌کارگیری نتایج تحقیقات در مزرعه برای دستیابی به تولید پایدار انجام شد مباحث تخصصی مرتبط با نیازهای تغذیه‌ای محصولات پاییزه شامل گندم، کلزا، زمان‌بندی مصرف کودهای پایه، استفاده از بذرمال ها، نحوه استفاده مؤثر از کودهای آلی(مانند اسید هیومیک) و شیمیایی، اهمیت ریزمغذی‌ها در افزایش عملکرد و مدیریت تغذیه‌ مزارع در شرایط تغییرات اقلیمی استان ارائه کرد و شرکت‌کنندگان پرسش‌های تخصصی خود را در زمینه کوددهی، تغذیه تکمیلی و مدیریت عناصر غذایی را در گفتگویی دوسویه با مدرس دوره مطرح کردند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.