دکتر علیرضا صابري، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزي و منابع طبیعی استان گلستان،به عنوان رئیس کمیته علمی نهضت مردمی کـاشت یک میلیارد درخت در استان منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، طی ابلاغی که از سوی دکتر علی علیزاده علی آبادي رئیس کمیته علمی نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت و رئیس مؤسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور صادر شده است دکتر علیرضا صابري برای این مهم منصوب شده است. در متن این ابلاغ آمده است:
جناب آقاي دکتر علیرضا صابري
رئیس محترم مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزي و منابع طبیعی استان گلستان
موضوع: ابلاغ انتصاب
با سلام و احترام، با عنایت به ابلاغ شماره 020/39575 مورخ 10/11/1401 وزیر محترم جهاد کشاورزي، در خصوص راه انـدازي کمیته علمی نهضت مردمی کـاشت یک میلیارد درخت و پیرو نامه شـماره 200/31506 مورخ 26/11/1401 معـاون محترم وزیر و رئیس سازمـان مبنی بر راه انـدازي کمیته هاي علمی اسـتانی این نهضت و با توجه به موافقت ایشان، به موجب این ابلاغ، جنابعالی به سمت رئیس کمیته علمی این نهضت در استان منصوب می شوید . امیـد است این کمیته بتوانـد بـا مشـارکت کارشـناسان و نخبگـان عرصه هـاي مختلف منـابع طبیعی، اعم از بخش هـاي اجرا، تحقیقات و دانشگاه و استفاده از تجارب آنان در اجراي هر چه بهتر این نهضت مردمی و بلندمدت، موفق باشد.
علی علیزاده علی آبادي
رئیس کمیته علمی نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت و رئیس مؤسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان GANRRC