برگزاری وبینار آموزشی بررسی مدیریت تغدیه و خوراک دهی جوجه گوشتی سویه آرین

وبینار آموزشی بررسی مدیریت تغدیه و خوراک دهی جوجه گوشتی سویه آرین توسط دکتر یوسفی عضو هیات علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان بصورت وبیناری از استودیو شاک مرکز (vc.areeo.ac.ir/ch/golestach) برای کارکنان و بهره برداران بخش کشاورزی مرکز برگزار شد.

در این وبینار روی مدیریت تغذیه و پرورش جوجه گوشتی سویه آرین توضیحات داده شد،با توجه به حساسیت های متابولیکی این سویه توجه به موارد زیر می تواند در استفاده حداکثری از پتانسیل بالقوه این سویه کمک کرد:
۱- ایجاد تلاقی های جدید در گله های اجداد
۲- استفاده از روش های مناسب خوراک دهی
۳- استفاده از سطوح بیشتر اسیدهای آمینه در سنین پایانی
۴- استفاده از افزودنی های جایگزین آنتی بیوتیک بویژه ترکیبات گیاهی
۵- در نظر گرفتن ۱-۲درجه دمای بیشتر در سنین اولیه و توجه به تهویه مناسب در سنین پایانی

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.