اجرای طرح “سنجش مقدار ضایعات سیب‌زمینی و شناسایی نقاط بحرانی ایجاد آن در طول مراحل برداشت تا مصرف” به همت محققان بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی استان گلستان

به همت پژوهشگر بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، پروژه ی تحقیقاتی” سنجش مقدار ضایعات سیب زمینی و شناسایی نقاط بحرانی ایجاد آن در طول مراحل برداشت تا مصرف در استان گلستان” در دست اجرا می باشد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، جلال محمدزاده رییس بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اشاره به اینکه فرایند این پروژه در حال انجام می باشد در این خصوص گفت: این برنامه توسط اینچانب به عنوان مجری طرح و همکاران: زهرا حسن پور و مهدی ادیبی و با مشارکت کارشناسان زراعی مدیریت کشاورزی شهرهای گرگان و علی آباد در منطقه، در حال اجرا است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

معادله‌ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.