دکتر ابوالفضل فرجی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان در پیامی فرا رسیدن روز کارمند و هفته دولت را به تلاشگران شریف این حوزه بویژه همکاران بخش ها و واحدهای مختلف تحقیقاتی و آموزشی این مرکز شادباش گفت.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، دکتر ابوالفضل فرجی رییس این مرکز ضمن تقدیر از تلاش ارزنده تمامی همکاران شریف فعال در خانواده بزرگ این مرکز که قلب شان برای اعتلای این کشور و اهداف گرانبهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می تپد و دست و بازوی شان در مسیر توسعه و پیشرفت آن در کار و تلاش مداوم و سازنده است این یادمان ارزشمند را شادباش گفت.
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان در بخشی از پیام خود گفت:
هفته نخست شهريور ماه، كه با نام و ياد شهدای والا مقام”رجايي”و” باهنر” مزين و به نام هفته دولت نامگذاري شده است را به همه دولت مردان و كارمندان زحمتکش و متعهد شادباش عرض نموده و موفقيت همگان را در راستاي تحقق آرمان هاي والای انقلاب اسلامي، رفع مشكلات مردم و ادامه راه شهيدان رجايي و باهنر، از درگاه خداوند متعال آرزو مي نمايم.
همچنين روز چهارم شهريور ماه كه به پاس تجليل از زحمات كارمندان عزيز به نام روز كارمند نام گذاري شده را به تمامي كاركنان پرتلاش و همکاران شریف مجموعه تحقیقات و آموزش تبريك عرض نموده و از زحمات صادقانه تمامی شما بزرگواران قدرداني مي نمايم.
اميدوارم خداوند اين شايستگي راعنايت فرمايد تا در راستاي تعاليم معنوي اسلام و الگو گرفتن از فرامين مولايمان امير المؤمنين (ع)خدمات صادقانه وخالصانه كه شايسته ملت شريف ايران است رادرسال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تقديم توليدكنندگان و بهره برداران حوزه کشاورزی نموده و وظيفه خطير و پرمسئوليت این مجموعه در راستاي امنیت غذایی رابه معناي واقعي كلمه به انجام رسانيم .
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان GANRRC